Kinepraktijk Francis Verlinde & Co

U bevindt zich hier > disciplines > diëtiste

Diëtiste

Onze kinepraktijk is nu uitgebreid met het in dienst nemen van een diëtiste.
Hiervoor hebben wij een beroep gedaan op de diensten van Astrid Janssens.

Je kan een afspraak maken op het nummer: 09/369.66.52 of 0494/03.56.56


Tarieven

(klik op ziekenfonds om de terugbetaling te bekijken volgens jouw mutualiteit)
Honorarium Teruggave
Eerste consultatie € 45 (± 1 uur) ziekenfonds
Vanaf tweede consultatie € 25 (± 1/2 uur) ziekenfonds

In onze huidige maatschappij krijgt gezonde voeding een steeds belangrijkere plaats in ons leven. Steeds meer mensen kampen met een slecht eetpatroon of hebben welvaartsziekten zoals obesitas en hart- en vaatziekten. Zelf een oplossing zoeken voor deze problemen kan vaak moeilijk zijn.


Als gediplomeerd diëtiste ben ik een specialist op het gebied van voeding en voedingspatronen. Het aanpassen van voedingsgewoonten is meer dan enkel kennis over voeding overbrengen, daarom krijgt elke klant een persoonlijke begeleiding. Tijdens onze sessies breng ik u kennis bij over voeding en wordt uw houding tegenover voeding bekeken en zo nodig aangepast.


Het is mijn doel de lichamelijke gezondheid te bevorderen aan de hand van op maat gemaakt voedings- en beweegadvies. Zo kan ik u naar een gezonde levenswijze begeleiden op een verantwoorde wijze.


Ben je met andere woorden niet tevreden over je gezondheid, gewicht, levenswijze, cholesterolwaarden, ... maak dan vandaag nog een afspraak bij uw diëtiste, Astrid Janssens.


Diëtiste Astrid Janssens

Ga terug naar boven